close

LUISTER EN ONTDEK JE EIGEN VERHAAL 

RUGGEN WORDEN RECHTER, KINNEN GAAN OMHOOG, OGEN  FONKELEN, MONDEN GLIMLACHEN

Gun jij je kind het beste? Dit is de titel van mijn verhaal over hoe je als ouder op verschillende momenten in de ontwikkeling van je kind te maken krijgt met de moeilijke vraag: wat is het beste voor mijn kind? Met humor, zelfspot en duidelijke kwetsbaarheid van mezelf, als moeder EN mooi aangevuld met mijn expertise van nu, vertel ik over hoe waardevol het is voor je kind, jezelf en je hele gezin, om samen te ontdekken wat dat eigenlijk voor jullie betekent: het beste!     

“Wake up call” is de titel van mijn eigen levensverhaal, dat ongeveer een uur duurt. Het vertelt mijn persoonlijke ervaringen en wordt levendig gehouden met muziekfragmenten en interactie met het publiek. Deze lezing is alleen geschikt voor volwassenen. Het roept op om je leven af en toe eens onder de loep te nemen en waar nodig nieuwe input te geven. Met als doel je leven te leven zoals je dat wil.

Als gastspreker wil ik kleine of grote groepen mensen inspireren met een van deze verhalen. Het verhaal kan ik, wanneer ik ruimschoots van te voren weet wat het thema of de doelgroep is, speciaal afstemmen qua taalgebruik, voorbeelden en kernboodschap. 

U kunt mij ook vragen als dagvoorzitter, inleider of presentator op uw event. 

Locatie: in het hele land.

Prijs en verdere informatie: op aanvraag per mail of per telefoon.

 

N.B. Volg voor meer updates óók mijn facebook-page.